Spadtaget Bro & Väg Enköping, Gruppbild Jimmy Forsberg, Daniel Aalto-Lindberg, Susanna Strand, Kristofer Tobias

Våra värdeord

Engagerade

Engagerade är ett givet värdeord för oss i Bro & Väg. Vi får ofta höra att vi är engagerade, det är ett fint omdöme och vi blir lika stolta varje gång. Vi brinner för det vi gör, vi är positiva och det finns en stark kultur hos oss att göra ett bra jobb som kunden blir nöjd med. En aspekt av engagemang är att vi bryr oss, om varandra och om samarbetspartners vi anlitar i projekten.

Trygga

För oss betyder ordet flera saker: vi är trygga i vår yrkeskompetens, vi utför vårt jobb med kvalitet. Relationen företag och medarbetare präglas också av trygghet, vi ser långsiktigt på relationer. En annan viktig aspekt av trygghet är hur vi utför våra jobb; vi har ett högt säkerhetsmedvetande och har ordning och reda på våra arbetsplatser. Ytterligare en del av tryggheten är att vi ingår i en familjeägd koncern i tredje generationen.

Modiga

Att vi vill definiera oss som modiga hänger ihop med att vi är trygga. Modet att tänka nytt och utmana, att pröva ett nytt sätt och vilja utvecklas bottnar i att vi känner oss trygga. Därför vågar vi säga vad vi tycker och vara nyfikna på det som är annorlunda. För oss hänger mod och ödmjukhet ihop.