Peter Ek, VD Bro & Väg

Peter Ek, VD Bro & Väg

Bro & Väg startar nytt i Uppsala

Bro & Väg fortsätter att expandera och etablerar nu ett lokalkontor i Uppsala. Sedan tidigare finns bolaget i Södertälje, Örebro och Västerås.  

-Vi har en långsiktig strategi som bland annat innefattar geografisk tillväxt och vår etablering i Uppsala ingår i den. Vi har redan ett flertal igångsatta projekt i Uppsala, tex nya Tiundaskolan, och vi ser mycket positivt på anläggningsmarknaden i Uppsala framöver, säger Peter Ek, VD Bro & Väg.

Ansvarig för satsningen i Uppsala blir Janne Isotalus, som de senaste tio åren verkat som platschef i bolaget.

-Vi kommer att rekrytera anläggare, betongare, arbetsledare, platschefer och mättekniker. Vi letar efter medarbetare som vill utvecklas och brinner lite extra för sitt arbete. Hittills har vi lyckats väldigt bra med det. Utöver extern rekrytering satsar vi hårt på att utveckla och utbilda vår personal för att vara redo för nya utmaningar. Bland annat har vi under det senaste året lyft tre anläggare till arbetsledande roller. Det är något som vi kommer att arbeta ännu tydligare med i framtiden, säger Peter Ek.