Nya_hamnen_montage

Nu slår vi upp portarna i Västerås!

Nu fortsätter vi resan och stärker vår position i Mälardalen. Denna gång genom att öppna ett lokalkontor i Västerås.

Bro & Väg växer stadigt och har en positiv orderingång. Det ställer höga krav på oss, och inte minst att vi anpassar vår organisation till de nya förutsättningarna. Det är ett riktigt roligt och stimulerande arbete.

Precis som det mesta inom Bro & Väg är vår satsning långsiktig. Vi tar ett steg i taget och ser till att säkerställa att vi håller vad vi lovar. Det är vår nyckel till framgång.

Vid rodret för vår nya Västeråsavdelning står Hans Eriksson. Med tjugo års erfarenhet av branschen och en mycket god lokalkännedom är Hans en nyckelspelare i vår satsning. Som alltid är det en utmaning att ge sig in i nya marknader men vi känner oss säkra på att vi tar rätt väg.

Inget projekt är för stort eller komplicerat för oss. Med Eric Andersson Gruppens bolag i ryggen har vi alla resurser som krävs för att genomföra alla typer av projekt inom Väg- och anläggningsbranschen. Det ger oss själva och våra kunder en trygghet som är svår att hitta motsvarighet till.

Utöver Hans har vi lyckats knyta till oss tre riktigt skickliga medarbetare. Malin Ågren har redan börjat som mätchef och under våren kommer Michael Hendberg att börja som arbetsledare. Sist men inte minst ansluter Jenny Ståhl som entreprenadingenjör.

En av Bro & Vägs viktigaste framgångsfaktorer är att rekrytera rätt personer. Vi vill ha medarbetare som vill utvecklas och brinner lite extra för sitt arbete. Hittills har vi lyckats väldigt bra med det.

Kontaktuppgifter till Hans och våra andra medarbetare finner du under kontakt Lokalkontor Västerås.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar, eller om du har något uppdrag du vill ha utfört. Vi gillar utmaningar!

Peter Ek, VD