Vi satsar vidare – nytt kontor i Örebro!

När vi för drygt ett år sedan etablerade oss i Örebro sa vi att vår satsning skulle vara försiktig och långsiktig. Vår tanke var att växa med förstånd.

Det långsiktiga kan vi fortfarande stå för, däremot kanske inte försiktig är helt rätt ord. Redan 2011 omsatte vår Örebroavdelning ca 30 Mkr och det kan väl snarare beskrivas som en raketstart. Det satte såklart vår organisation på prov. Tur då att vi alla gillar utmaningar!

Idag uppgår personalstyrkan till åtta heltidsanställda och tanken är att vi ska växa ytterligare. Ett led i vår satsning med att ”rota oss” i Örebro är att vi nu flyttar till nya anpassade lokaler på Aspholmen i Örebro. Vår nya adress är Elementvägen 13 och vårt nya telefonnummer 019-10 85 50. Varmt välkommen att besöka eller höra av dig till oss!

Sedan årsskiftet är det Pontus Mühlow som håller i rodret som nyutnämnd arbetschef och ansvarig för vår verksamhet i Örebro. Våra senaste förstärkningar är Kent Sandin som arbetar som anläggare och Fredrik Johansson som platschef. Två riktigt tunga och kompetenta personer som passar väl in i vår strategi.

Ett spännande projekt som vi i dagarna ska påbörja är mark- och grundläggningsarbeten för en ny biogasanläggning i Karlskoga. Det är ett utmanande projekt med många nya tekniker, bland annat när det gäller processledningar.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar, eller om du har något uppdrag du vill ha utfört. Som sagt, vi gillar utmaningar!
Kontaktuppgifter till oss finner du under ”Kontakta oss”.

Med hopp om en solig sommar!